Laman

Sabtu, 04 Desember 2010

mengirim nilai / data antar form ( Form1 ke form2 / form2 ke Form1)

Jika project yang dibuat mempunyai jumlah form lebih dari satu, masalah yang akan timbul adalah bagaimana mengirim nilai dari from1 ke form 2 atau sebaliknya, dari form2 ke form1. Passing nilai antar form ini pasti akan digunakan jika berkerja dengan multiple form, pada tutorial kali ini akan dipelajari bagaimana melakukan passing (pengiriman) nilai dari form1 ke form2 ataupun sebaliknya, Seperti biasa siapkan form untuk project yang akan dibuat. file->new project, nama project diisi dengan nama yang diinginkan. 

langkah 1: pada kali ini ada langkah yang berbeda dari tutorial sebelumnya, kali ini form2 akan ditambahkan kedalam project yang tadi telah dibuat. caranya adalah klik menu project pada menu bar, pilih add windows form. Setelah itu akan muncul kotak dialog, langsung klik ok saja

langkah 2: form2 telah ditambahkan ke project, pada form 1 tambahkan dua label, dua textbox dan satu button, atur sedemikian rupa sehingga tampilannya seperti gambar berikut

Gambar1. Desain aplikasi program 

Langkah 3: Pada form2, atur sedemekian rupa sehingga tampilannya seperti dibawah ini, untuk komponen yang digunakan sama persis dengan komponen-komponen yang digunakan pada form1.
Gambar2. Preview hasil running program


langkah 4: Pada konstruktor form2. edit menjadi seperti code dibwah ini (Jika belum mengerti tentang konstruktor silahkan klik disini



Lanlah 5: pada button kirim yang ada di form1. tambahkan kode berikut ini

       

Langkah 6:  Pada Event form2_load pada form2. tambahkan kode berikut ini

       

Sekarang running project, jika langkah-langkah diatas dilakukan dengan benar maka project yang dibuat ini mampu melakukan passing nilai string dari form1 ke form2. bagaimana jika ingin mem-passing nilai dari form2 ke form 1? ikuti langkah-langkah berikut ini

langkah 7: tambahkan code berikut ini pada form2. letaknya bebas, tidak ada aturannya, tapi disarankan letakkan code ini dibawah konstruktor.

          

Langlah 8: Atur nilai dialog result di button 1 pada form2 menjadi OK. caranya klik properti pada button1, cari properti dialogresult. ganti nilainya menjadi OK. perhatikan gambar dibawah ini


Gambar 3. Jendela properties form2

 Langkah 9: Modifikasi source code pada button kirim yang ada di form1. rubah semua code di event tersebut menjadi seperti berikut ini


         

Langkah 10 : Selesai, running program. Jika langkah-langkah diatas dilakukan dengan benar, maka program ini sekarang tidak hanya bisa melakukan passing/pengiriman nilai dari form1 ke form2, akan tetapi juga bisa melakukan passing balik, dari form2 ke form 1

Jika langkah-langkah diatas dilakukan dengan benar, kurang lebih hasil running program seperti berikut ini.

Gambar 3. Program pertama kali dijalankan


Gambar 4. Proses Passing dari Form 1 ke Form2



Gambar 5. Proses Passing nilai dari Form2 ke Form 1

Gambar 6. Hasil passing dari Form2


Untuk lebih memudahkan dalam memahami tutorial ini, silahkan perhatikan step by step pembuatan program dibawah ini, serta download full project. Link full project ada di dalam video. 

Download Full Project: Link Download full project ada di Video tutorial di bawah ini.


91 komentar:

  1. Balasan
    1. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

      Hapus
  2. You're very welcome.

    Regards,
    okfan rizal ferdiansyah

    BalasHapus
  3. Maaf saya baru belajar C#. yang saya ingin tanyakan mengirim data antar 2 form namun data yang satunya di tampilkan pada datagrid.

    Sebelumnya saya ucapkan terimah kasih untuk tutorialnya... karena seikit manambah pemahaman saya.

    Salam kenal Dan

    BalasHapus
  4. Semangat-Belajar C#5 Desember 2011 19.08

    salam kenal juga..
    Hem... begini.. sebelumnya harus mengerti tentang konsep OOP (Object Oriented Programing) paling tidak mengerti tentang konsep Konstruktor.Konstruktor adalah sebuah function pada OOP yang akan dieksekusi pertamakali saat program dijalankan, jika suatu program tidak ada konstruktornya maka default konstruktornya adalah kosong. jadi tidak mungkin sebuah program tidak ada konstruktornya.

    trus hubunganya dengan pertanyaan saudara adalah untuk mengirim nilai dari form satu ke form dua dan menampilkan nya ke ke datagrid adalah lewat konstruktor. jadi setelah niali dipassing ke form dua via kontruktor langsung ketik dikonstruktor tersebut kode untuk menampilkannya di datagridview. semoga bisa membantu.
    jika kurang jelas. jangan sungkan sungkan bertanya.

    Berbagi itu Indah... :-D

    BalasHapus
  5. tolong kirimkan full project ke

    abie.sinjie@gmail.com

    BalasHapus
  6. kalo misalkan ada 2 textbox yang di kirim bagaimana

    BalasHapus
  7. Oke Oke. sama sama semoga bisa membantu

    BalasHapus
  8. kalau ada dua textbox yang ingin dipassing, gunakan sedikit konsep OOP, yaitu dengan konstruktor, lebih tepatnya overloading konstruktor

    semoga bisa membantu dan bermanfaat. amin

    BalasHapus
  9. gan.. tolong kirimin yg full project ya ke wahjung@gmail.com
    thanks gan...
    oya kalo misalnya mengambil data dari datagrid trus menampilkannya ke text box form lain, bagaimana caranya..??

    BalasHapus
  10. belajaraCsharp3 Februari 2012 09.39

    untuk passing data antar form ada banyak cara yang digunakan, saya lebih sering menggunakan property dan juga konstruktor, property dan konstruktor merupakan konsep dari OOP dan sangat membantu dalam mendevelop sebuah program

    BalasHapus
  11. gan , bagi source codenya donk . . ., mantap ni gan

    kopyokstikom@gmail.com

    BalasHapus
  12. projectnya hanya beberapa baris diatas, semuanya sudah saya post diatas

    BalasHapus
  13. gan bagi full project nya...

    flazku@yahoo.com

    BalasHapus
  14. kirim full donk gan
    4licya@gmail.com

    BalasHapus
  15. amralds@yahoo.com
    kirim yang full yah gan

    BalasHapus
  16. untuk project ini hanya terdiri dari beberapa baris source code,
    jadi projectnya tidak saya simpan. silahkan ikuti langkah langkah diatas ya...
    semoga bisa bermanfaat dan berguna

    BalasHapus
  17. untuk full projectnya sudah disent ke email atau langsung download disini http://adf.ly/7x6yY semoga bisa bermanfaat dan berguna

    BalasHapus
  18. atau langsung download di link berikut ini http://adf.ly/7x6yY

    BalasHapus
  19. full project sudah di send ke email. atau langsung silahkan download di link berikut ini
    http://adf.ly/7x6yY terimakasih semoga bisa bermanfaat dan berguna

    BalasHapus
  20. Pranathadoddy24 Mei 2012 18.17

    pranathadoddy@gmail.com

    BalasHapus
  21. full project silahkan langsung download disini http://adf.ly/7x6yY terimakasih. Semoga bisa bermanfaat dan berguna

    BalasHapus
  22. BelejarCsharp5 Juli 2012 22.02

    full project sudah disent ke email. atau silahkan download langsung melalui link berikut ini http://adf.ly/7x6yY terimakasih. Semoga bisa bermanfaat dan berguna

    BalasHapus
  23. indramulyadi82@gmail.com

    BalasHapus
  24. full project silahkan di download di link berikut ini http://adf.ly/7x6yY
    terimakasih, semoga bisa membantu dan bermanfaat

    BalasHapus
  25. terimakasih banyak, sangat membantu..:)

    BalasHapus
  26. lestipet@hotmail.com

    BalasHapus
  27. adamafriansyah121@yahoo.com

    BalasHapus
  28. saeful.it@pwi.co.id

    BalasHapus
  29. indra.st76@yahoo.co.id

    BalasHapus
  30. kk aq bikin code kayak gini

    textBox1.Text = "ayaaaam \n goreng";

    tp waktu diliat di textbox1 malah ga ada enter na..
    jadinya " ayam goreng " gt aja... gmn sih caranya biar bisa bikin newline
    klo ada jawaban kirim ke email q ya.. maap dan terimakasi

    hanya5kata@gmail.com

    BalasHapus
  31. csharp-indonesia.com23 Maret 2013 12.31

    untuk membuat newline memang code yang digunakan adalah "\n".
    berikut ini adalah code yang saya coba jalankan di IDE Visual Studio 2010

    MessageBox.Show("Tes \n Ganti Baris");

    Dan hasilnya seperti pada gambar

    BalasHapus
  32. csharp-indonesia.com23 Maret 2013 12.44

    Dear..
    sebelumnya saya minta maaf atas keterlambatan sent project,
    berhubung mail server sedang bermasalah silahkan download full project di link berikut ini
    http://adf.ly/LS4T6

    Untuk cara download, silahkan buka link diatas. maka akan muncul halaman adl.fl tunggu beberapa detik hingga tulisan pada pojok kanan berubah menjadi skip. Klik button Skip
    Terimakasih.

    Regard,
    Csharp-indonesia.com

    BalasHapus
  33. csharp-indonesia.com23 Maret 2013 12.47

    Dear..
    sebelumnya saya minta maaf atas keterlambatan sent project,
    berhubung mail server sedang bermasalah silahkan download full project di link berikut ini
    http://adf.ly/LS4T6

    Untuk cara download, silahkan buka link diatas. maka akan muncul halaman adl.fl tunggu beberapa detik hingga tulisan pada pojok kanan berubah menjadi skip. Klik button Skip
    Terimakasih.

    Regard,
    Csharp-indonesia.com

    BalasHapus
  34. csharp-indonesia.com23 Maret 2013 12.51

    Dear..
    sebelumnya saya minta maaf atas keterlambatan sent project,
    berhubung mail server sedang bermasalah silahkan download full project di link berikut ini
    http://adf.ly/LS4T6

    Untuk cara download, silahkan buka link diatas. maka akan muncul halaman adl.fl tunggu beberapa detik hingga tulisan pada pojok kanan berubah menjadi skip. Klik button Skip
    Terimakasih.

    Regard,
    Csharp-indonesia.com

    BalasHapus
  35. csharp-indonesia.com23 Maret 2013 12.51

    Dear..
    sebelumnya saya minta maaf atas keterlambatan sent project,
    berhubung mail server sedang bermasalah silahkan download full project di link berikut ini
    http://adf.ly/LS4T6

    Untuk cara download, silahkan buka link diatas. maka akan muncul halaman adl.fl tunggu beberapa detik hingga tulisan pada pojok kanan berubah menjadi skip. Klik button Skip
    Terimakasih.

    Regard,
    Csharp-indonesia.com

    BalasHapus
  36. csharp-indonesia.com23 Maret 2013 12.52

    full project silahkan di download di link berikut ini http://adf.ly/7x6yY
    terimakasih, semoga bisa membantu dan bermanfaat

    BalasHapus
  37. kang bisa bikinin untun transfer antar form pada visual basic?

    BalasHapus
  38. kaka, kalau from2 itu bentuknya data di datagrid cara transfer datanya gmna??

    BalasHapus
  39. gan giman cara memasukkan data dari dbgrid ke form yang lain dan di edit di form yang lain dan di simpan lagi di form semula......

    BalasHapus
  40. Kalau memindah data textbox ada dua bagaimana, mohon bantuannya. terima kasih.

    BalasHapus
  41. mira_windya@yahoo.co.id

    BalasHapus
  42. mas ini cman buat 2 form aja??
    soalnx sya mau cba panggil form ke 3 g bisa???
    tolong pencerahannya

    BalasHapus
  43. untuk 2 form, 3 form, atau 4 form secara konsep tetap sama, hanya saja passing yang berkaitan tetap 2 form

    BalasHapus
  44. http://adf.ly/LS4T6

    BalasHapus
  45. kalau data yang ingin di passing ada dua, silahkan modifikasi pada argumen konstruktornya, kalau ingin tiga data yang dipassing maka argumen pada konstruktor ada tiga, dan seterusnya

    BalasHapus
  46. gan cara menghubungkan antar form misalnya login trus ntar muncul form lainya itu gmana gan
    mohon pencerahannya

    BalasHapus
  47. gan tolong Kirim full projecknya ?
    ini emai saya : s.lc@aol.com

    BalasHapus
  48. topan firdaus8 Mei 2014 19.15

    maksudnya argumen pada konstruktor yg mana ya mas ? makasih infonya

    BalasHapus
  49. topan firdaus9 Mei 2014 09.47

    permisi gan mau nanya, klo textboxnya lebih dari satu gimana ya ? konstruktor nya gimana ? terimakasih

    BalasHapus
  50. Seppp suksesss...thx u, posting yg bermanfaat.

    BalasHapus
  51. klo untuk vb.net gmn?
    mohon bantuannya terima kasih

    BalasHapus
  52. terima kasih gan, sangat membantu sekali,...
    tapi ada yang ingin saya tanyakan, data yang saya kirim berupa data serial. saat run pertama kali data di form yang berbeda sudah diterima namun saat form pertama update data serial, data di form yang berbeda tadi tidak berubah dan tetap menampilkan data serial pertama kali,. solusi atau cara biar data tersebut tetap update sesuai data pertama secara terus menerus bagaimana ya gan?
    terima kasih...

    BalasHapus
  53. Eyewear specialists Cassius have just released a second version of their Tange model sunglasses. Incorporating key elements found on the Kenzo bvlgari glasses frames Tange’s 1946 Tokyo Olympic design, the shades are aviator style, with gently tinted lenses. The acetate frame is designed as a modern version of a more gucci glasses traditional frame which again is a reference to the Japanese architect’s work that the model is named after. The Cassius Tange comes in black, graphite and mens marc jacobs sunglasses walnut with brown mono, dark green mono or clear rx lenses, with each color limited to just 300 pieces. The sunglasses are now available from Cassius marc jacobs glasses for $200.At the height of its popularity in the mid 20th century, Oliver Goldsmith was world renown for its sunglasses and see on the faces of d&g sunglasses for ladies many celebrities. After a hiatus of two decades, the brand returned and picked up right where it left off, a brand dedicated to hand-crafted eyewear. In where are coach sunglasses made a collaboration seen here, Hong Kong boutique VISUAL CULTURE create a capsule of sunglasses based on the Inegma 1966 model. Its unorthodox shape is balanced out louis vuitton sunglasses with some traditional colors including black and tortoise shell. Available now through VISUAL CULTURE’s two branches in Causeway Bay and Tai Kok Tsui.
    Wish recently ed hardy eyeglass frames worked with Portland, Oregon-based sunglass company Shwood to craft a limited run of 50 pairs of their Govy silhouette, with a customized finish. Traditionally available in swarovski eyeglass frames an unfinished wood, Wish took the popular Govy silhouette and decked it out with a nice shellac finish. Only 50 pairs of the Wish x Shwood prada eyeglasses for men Govy were produced, with each one being individually numbered, along with the Wish Logo engraved on the inside. Each piece is hand crafted, hand-painted, and assembled karen walker sunglasses in Portland, Oregon, by the good folks at Shwood.Italian eyewear company Persol release three new colorways in the brand’s PO 714, a contemporary re-make of the carrera sunglasses iconic silhouette originally made famous by the king of cool, Steve McQueen. The shades come in three staple options, including black/green, tortoise/brown, and brown/silver, all crafted hermes sunglasses from the finest of materials and painstakingly modeled after the originals.

    BalasHapus
  54. Suwun cak...:)
    yo golek duitt -> https://projects.co.id/public/program/promo/8d8211/5362mm

    BalasHapus
  55. Suwun cak...:)
    yo golek duitt -> https://projects.co.id/public/program/promo/8d8211/5362mm

    BalasHapus
  56. “It says, ‘I’m not Ray-Ban, I’m Blakened,” says Hinton.24DP, an award winning Greenwich Village-based production company ray ban sunglasses sale and creative group, formally announced its expansion into a full service advertising agency today. The firm’s new addition to its business model will provide advertisers with a welcomed alternative to large and costly agencies that are synonymous with Madison Avenue.In a press statement, CEO Brian Cristiano, a sunglass hut 2008 New York Emmy? award winner [Advanced Media: Commercial] acknowledges “it is a fact that large advertising agencies have massive overhead and that their clients pay for it directly.” These high operational costs are directly correlated to their reliance upon third party vendors for production and creative ## services. As 24DP will now function as an all-in-one advertising, creative and production house, clients will doubtlessly benefit from its streamlined and very cost effective services; all campaign elements – from conceptualization to execution, and everything in between – will be handled in-house, saving businesses time ray ban aviators and money, while maximizing ROI and leveragability.
    Take a look at some of the pictures from my Coachella adventures, including the obligatory In-n-Out stop, the bags I brought and the infamous Coachella Ferris Wheel (if you ever get a chance to ride, DO IT!). Having the Twilight ray ban glasses cast sport your product is certainly no hindrance to forward progress in marketing.At least, that's been the case with a few of those companies whose goods have been featured in the Twilight series or upon its cast.With Volvo, for instance, we've seen that the vehicle models appearing discount ray ban sunglasses in Twilight and The Twilight Saga: New Moon enjoyed subsequent sales boosts which the company attributed to inclusion in the picture.The same, it seems, is true for Ray-Bans.According to a recent press release, Ray-Ban is reporting record sales for this year, and they have the Twilight films ray ban sunglasses and cast to thank for it."Ray-Ban sunglasses have long been a favorite of celebrities, and are seeing a resurgence in the younger generation, most recently amongst the stars of the ‘Twilight’ films, who have been seen wearing Ray-Ban Wayfarers in the movies and in real life."
    While ray ban clubmaster classic black Wayfarers will never go out of style, Ray Ban also currently offers a contemporary color palette allowing you to display your own style and personality. And you can even go crazy and express yourself ray ban clubmasters with the latest addition to Ray-Ban Wayfarer sunglasses in the limited edition Rare Prints. These funky prints are inspired by themes that represent the essence of Ray-Ban’s history and style. While these Ray Bans are perfect for a day at the beach, they are yet chic enough to be paired with the most cosmopolitan of ensembles.

    BalasHapus
  57. Today, Electric Daisy is a weeklong event that includes celebrity DJ parties at resorts such as the Wynn Las Vegas and a two-day conference on the dance music business at the Cosmopolitan of Las Vegas, owned by the Blackstone Group. “Now they put us on their marquees,” Rotella says of the casinos.A number of Ray Ban Wayfarer blue chip investors and advertisers are backing the Rock in Rio festival, which held its first event in Brazil 30 years ago. SFX Entertainment, which co-owns the festival globally, is staging the $75 million event alongside local partners Cirque du Soleil and Ron Burkle, the billionaire Los Angeles investor. Rock in Rio has sold almost $15 million in sponsorships Oakley Eyeglasses to 63 companies including Mercedes-Benz, Corona beer, and Chilli Beans sunglasses.
    "He said, 'I needle you guys out of affection,'" Wallsten said. "I said, 'I understand that, but I don't want you to treat me any differently because of this."'Wallsten said the president said he would not treat him differently, so Wallsten encouraged him to "needle away.""He said, 'I Cheap Oakley Sunglasses will. Next time I'll just use a different needle,'" Wallsten said.Wallsten said he thought that was a pretty good line. And his only complaint is that the president didn't answer his question at the news conference.Wallsten, who is also author of a book coming out next month titled "One Party Country: The Republican Plan for Dominance in the 21st Ray-Ban Sunglasses Century," had asked about White House credibility now in the aftermath of top aide Karl Rove having been cleared in the CIA leak investigation. But Mr. Bush said he wouldn't comment with another top White House aide still facing prosecution in the case. Sunglasses are the must-have accessory for summer. But with so many shapes and styles to choose Oakley Outlet from, it's sometimes hard to determine what's right for you. Never fear, "Early Show" Style Contributor Katrina Szish has the perfect sunglasses for everyone. Szish says it is important to first determine your face shape to steer yourself towards a trend that works for you. NEW YORK -- Before you plunk down $500 for a pair of prescription eyeglasses, oakley polarized you might consider getting them online.
    “People are starting to look at sunglasses differently, as a more premium accessory,” says Hansen, whose stores offer visitors complimentary drinks and chocolates while they shop.That’s why it’s important to find a pair that suits your face shape. The size of your sunglasses should be proportional to your face size. It’s important to Ray-Ban look for frames that complement a face by softening or drawing attention away from its more prominent features. Lozac’h, for example, needed a frame that would widen his long face. Don’t look for larger frames if you have a small face and vice versa. Oval-shaped faces are symmetrical, so most styles will work. These lucky few can experiment with oakley batwolf different shapes, styles and colors.
    "UV protection is very, very important. It's like you wouldn't go to the beach without putting sunblock on your body," said Dr.

    BalasHapus
  58. Mr. Browne’s tailoring is second to none in New York. He’s a menswear designer turned to women’s wear. But the hair was more memorable than the collection on Monday, which was one amazingly embroidered suit after another, each with the shirtdress-under-the-skirt schtick. Even extraordinary workmanship becomes dull with repetition.If there was a connection to current events, it wasn’t apparent with the schoolhouse trick, moncler sale which, lacking drama or variety, fell flat. A designer as cerebral as Mr. Browne has more to say. And do. —Christina BinkleyGuests had to travel to Brooklyn to see Rag & Bone’s freewheeling mishmash of sport, streetwear, tomboy style, utilitarian and British tailoring on Monday night. Labels from Alexander Wang to Moncler Grenoble have drawn guests to Brooklyn in the past year.
    Deux ans suffisent pour voir la naissance du premier vêtement5 à base de duvet d'oie, alors destinée uniquement aux ouvriers moncler jackets women de l'usine qui la portaient par dessus leur combinaison de travail les jours de grand froid5,8,4,N 1. L'alpiniste et champion de ski alpin Lionel Terray découvre les qualités thermiques de celle-ci. Il demande la conception d'une gamme complète de produits à haute protection du froid: gants, sacs de couchage, protège-pieds, combinaison, et devient conseiller technique de la marque. Une collection ? Moncler pour Lionel Terray ? apparait. C'est aussi le début des expéditions qui associent la marque, avec le Mont Karakorum en moncler outlet 1954 par Lino Lacedelli et Achille Compagnoni, Lionel Terray l'utilise pour gravir le Makalù l'année suivante avec Jean Couzy, ainsi que l'expédition en Alaska neuf ans plus tard.
    Intesa Sanpaolo, Credit Agricole SA’s CLSA Asia-Pacific Markets, Goldman Sachs and UniCredit SpA are managing the IPO. Mizuho Financial Group Inc. and Industrial & Commercial Bank of China Ltd. are providing assistance as joint leads.Prada, which postponed plans to list in 2008 because of adverse market conditions, is controlled by Chief Executive Officer Patrizio moncler jackets cheap Bertelli; his wife, Miuccia Prada; and her family. The company sells clothing and accessories under the Prada, Miu Miu, Church’s and Car Shoe brands.May 31 (Bloomberg) -- Salvatore Ferragamo SpA, the Italian luxury company known for pumps with bows, may seek a higher valuation multiple than its men moncler jackets bigger rival Prada SpA, according to research by a bank helping manage the initial public offerings.
    JAB also named Fabio Fusco partner and chief financial officer of its luxury division. He will oversee JAB Luxury with Harf, according to the memo.

    BalasHapus
  59. gan gue kan lg buat project vb.net tenteng mp3 player, gue ngalami kesulitan ni, jadi bisa gak kirimkan syntax fuul nya gan.
    kirim aja ke gmail gue , teukusawal@gmail.com

    BalasHapus
  60. permisi gan mau nanya, klo textboxnya lebih dari satu gimana ya ? konstruktor nya gimana ? terimakasih. buy 5 star facebook rating

    BalasHapus
  61. permisi gan mau nanya, klo textboxnya lebih dari satu gimana ya ? konstruktor nya gimana ? terimakasih.
    buy 5 star facebook review

    BalasHapus
  62. Although her U.S. business is markedly smaller — sales amount to $30 million, according to the same source — the handbag line is expected to generate $10 million to $12 million at retail in its first year in the U.S., according to industry estimates.Stuart has always incorporated accessories into her rtw line, but the Schifter union will coach bags result in the designer’s first comprehensive handbag and small leather goods collection to be distributed internationally.
    Next year marks Coach’s 75th anniversary.“How long has Coach been around?” queried Diane von Furstenberg Tuesday night when she hosted a dinner for the brand’s president and executive creative coach outlet stores director Reed Krakoff. “One hundred years, hundreds of years?” Sixty-six as it turns out, only 10 of which have had Krakoff at the design helm. But to that the Council of Fashion Designers of America’s president paid no mind. “For me, there was no Coach coach outlet online before Reed,” she said with affection.
    Sebring commented on the “energy” of Beijing but admitted he was put off by the air pollution. When he landed at the airport, he asked a woman accompanying him, “What is that smell?”The dinner, created by chef and Paltrow coach online friend Mario Batali — who was not in Beijing — included fried zucchini blossoms, butternut squash tortellini, short ribs in barolo, and a ricotta pudding cake.“I’ve always had a great passion for brands,” declared Coach’s Stuart Vevers to begin his presentation. A mere glance at coach factory outlet the designer’s résumé would confirm that statement; over the past 19 years, Vevers has designed for the likes of Bottega Veneta, Givenchy, Mulberry, Louis Vuitton, Loewe and, now, Coach, where Vevers has served as executive creative director since June 2013.
    WIN A DATE WITH BILL coach store CLINTON: Recently recovered from a bout of the flu and an E.coli bacteria infection, Sir Elton John on Monday night hosted former President Bill Clinton, Mayor Michael Bloomberg, Sharon Stone, Daniel Craig, Lily Safra and Evelyn and Leonard Lauder, among others, at the eighth annual www.coachfactory.com/store benefit for the Elton John AIDS Foundation. Clinton was honored and captivated the black-tie clad crowd at Cipriani Wall Street as he spoke about the work that needs to be done, particularly in developing countries, to fight HIV/AIDS. As the 42nd president accepted his award, coach factory he also teased John, “That’s a really beautiful award.

    BalasHapus
  63. Rihanna is Jenna Dewan's style icon.
    This story first appeared in the November 10, 2014 issue of WWD. Subscribe Today.Director christian louboutin sale Jér?me Cornuau chose to go for a fictional louboutin outlet house versus teaming up with a real one. christian louboutin “We wanted to create a character with her red sole shoes own style,” costume designer Pierre-Jean Larroque said. “Our http://www.christianlouboutinsaleflagshipstore.com job is to tell stories, not to place christian louboutin store products. We aren’t here to be a showcase christian louboutin for a brand. It gives us freedom,” he christian louboutin sale said. That christian louboutin 2016 said, fashion credits include agnès b., Red Bottom Shoes Burberry and Christian Louboutin.Larroque worked with three seamstresses for three months on the costumes — many of them were christian louboutin shoes created especially for the film — with a louboutin shoes budget of 100,000 euros, or $124,000 at current christian louboutin outlet exchange.

    BalasHapus
  64. Amid rumours of a possible Victoria Beckham footwear collection, the designer took some time after her New York Fashion ray bans on sale Week success to run an errand or two around the big apple.After having sent her NY Fashion Show models down the runway with Manolo Blahnik black and white brogues, she too wowed in a pair of ray ban sunglasses his monochrome brogues. But here she opted for a lace-up version – the show brogues had featured buckles.While a pair of flats is often a rarity on Victoria Beckham, the classic aviator she wore up front cheap ray ban sunglasses sale under 30$ is something to which we're much more accustomed.Its shape is universally flattering, and fits most face types while theVictoria Beckham Classic Aviator features the signature VB earstem – faceted and with the designer's triangle logo seaked cheap ray bans for sale inside.But as always Victoria makes it work, matching exquisite black and white brogues and a dark outfit, and wrapped up in the classic teardrop that is the aviator. The aviator really suits – it's like Ray Ban Sunglassses Sale it could have been made just for her...
    Rita Ora released her debut number one single R.I.P little over a year ago. And yet she’s had more (fashion) hits than the most established pop stars. Here cheap ray ban sunglasses she hits another stylish note in mirrored Ray-Ban 3025 Aviators (identical to those she wore in December but with blue lenses). With these shades she wears leather trousers and an oversized knit, in which she looks ray ban outlet stores effortlessly chic. But it’s her sunglasses rather than her outfit making her look.Aviators are what Ray-Ban does best. And this latest version of their 3025 model is their best ever. Breathing new life into their teardrop ray ban wayfarer shaped frame are the lenses. In mirrored blue they’re more striking and glamorous than ever. The matte gold frame enriches their vibrant shade (our biggest colour crush this season). The Ray-Ban signature is etched onto Ray Ban Outlet their exterior confirming authenticity. But people will be too busy admiring the rest of these sunglasses to notice. We love how Rita wears her signature red pout with these frames. And with her blonde tresses creates Ray Ban Sale the perfect primary colour combo. Other fans of this particular style include Nicky Hilton, Alessandra Ambrosio, and rbodm

    BalasHapus
  65. thank's for the tutorial .....

    BalasHapus
  66. mas. maaf sebelumnya, saya mau tanya, apakah bisa kita membuat project dimana saya membutuhkan 2 frame dan frame pertama berisikan proses penginputan data saja seperti "nim, nama, alamat, dll" mas, nah di frame ke dua hanya ada tabel yang akan terisi dari inptan frame pertama mas, saya minta tolong beri penjelasan atau adakah S.codenya agar perintah penginputan frame pertama langsung masuk ke frame ke dua ,, saya mohon bantuannya mas..

    BalasHapus